Nyheder fra Bestyrelsen

 

 

Stumperne af 1994

Den 20. maj fra kl 10 – 16 er det tid til det årlige veteranbiltræf og loppemarked på Vintage Farm, der nu afholdes for tredje gang.

Kom i din klassiske bil, kom og kast beundrende blikke på andres biler, kom og sæt en stand op, ja i det hele taget: KOM OG VÆR MED :-)

Endnu engang har vi kørt pølsevognen frem, du kan købe kaffe og kage, og Voldsgaards Musik Covers kommer og spiller.

Har du lyst til selv at have en loppemarkedsstand, så er det selvfølgelig gratis, men vi vil gerne lige have besked på, at du gerne vil have en standplads på mail rikke@vintagefarm.dk eller telefon 27580283.

Adressen er Hyldelund Bakkevej 8, Lindknud.

Vi glæder os til at se rigtig mange!

 

Hilsen Michael og Rikke

 

Kære alle

Mandag d. 8’ august 2016 besøger vi koldkrigsmuseet Langelandsfortet.

Vi mødes ved Hårby kirke kl 10.00 og kører samlet derned.

Husk madpakken som vi spiser nær Douns Klint og de vilde heste.

Bliver vi mange nok, får vi gruppebillet til museet: kr. 80.00 pr. næse. Klubben betaler for den guidede rundvisning.

Derfor er TILMELDING nødvendig til Jørgen Henriksen på mail eller tlf. 61261118, senest mandag d. 01. august.

mvh Kaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi havde best. møde i sidste uge, for at få de sidste detaljer om tyskernes besøg og Ålsboløb lagt fast.

Lørdag d. 11’ juni mødes vi på Karoline i Middelfart, kl 09.00, hvorefter vi kører til veteranbilforretningen Læborg i Vejen, hvor vi mødes med vore tyske venner. Derefter fortsætter vi til Michael Olesens bopæl på Hyldelundbakke 8, 6650 Brørup, hvor vi spiser madpakken. Derefter til indkvartering på Vissenbjerg Storkro.

Søndag mødes vi på Nårup Fuglepark kl 10.30, hvor vi får rundvisning med en tysktalende guide, spisning (kylling el. grillpølse) øl/vand og kaffe plus entrebillet for kun kr. 150,00, da klubben yder et pænt tilskud.

HUSK TILMELDING TIL SPISNING BÅDE PÅ VISSENBJERG STORKRO OG NÅRUP FUGLEPARK TIL JØRN EGEDAL ELLER FLEMMING HANSEN

 

  • Ålsboløbet

Der er ny leder på Ålsbo fiskesø. Vi har fået lavet aftale med ham, at løbet kan afvikles som normalt. D.v.s. at kaffe og rundstykker skal være klar fra kl 0900!

Nyhedsbrev efterår 2016

Ålsboløbet afsluttede 1’ halvår 2016. Det er formodentlig også sidste gang ordet Ålsboløb bliver brugt, da der ikke synes at være harmoni mellem vore ønsker og fiskesøens forventninger.

Da vi fortsat har mod på at afvikle et årligt træf med deltagelse af andre end klubbens medlemmer, idet vi ser det det som et vindue udadtil, undersøger vi mulighederne for at etablere en base på Lilleskov Teglværk som har de nødvendige faciliteter, både med hensyn til parkeringsplads og indendørs opholdsmuligheder, når vi skal have morgenkaffe og grille vore bøffer.

Det er med en vis vemod at forlade fiskesøen, da vi har haft mange gode stunder der, men verden er under forandring, og med optimisme prøver vi nye veje.

Kassereren har udarbejdet en statistik der viser, at over de sidste 15 år har ca. 20 procent af klubbens medlemmer deltaget i Ålsboløbet, og klubben har i snit haft en udgift på 100 kr. pr. år.

I øvrigt var vejrguderne ikke med os i år. 51 deltagende køretøjer løste billet til ovennævnte arrangement, men da det er et ukueligt folkefærd der leger med gamle køretøjer, fejlede humøret ikke. Nogles øjne havde lidt svært ved at læse kortet, og nogle var bange for, om de havde benzin nok på tanken til de mange kilometer, men meldingerne om at det havde været en skøn tur, var der heldigvis flest af.

Mødet mellem folk med samme interesse giver et særligt sammenhold med gode grin og skæve bemærkninger. Og dagen sluttede som vanligt med kød på grillen og fælles hygge.

Midt i juni hyggede vi os vores tyske venskabsklub. I flot solskinsvejr var turen lagt til Læborgs veteranbilhandel/museum i Vejen. Et spændende sted med fine ting der interesserer et bilfolk, nogle sager er et museum værdig, sågar en mobiltelefon fra vikingetiden som efter sigende var fundet på bunden af Roskilde fjord. I hvert fald blev nostalgien krydret med effekter som var hverdag i 50’erne og 60’erne.

Madpakken blev fortæret hos Michael Olesen i Lindknud i fine lokaler og omgivet af 1000 ting. Også en samler af guds nåde. Bådmotor fra 1911 (Evinrude – kendt navn). Cykler, knallerter, biler, både, halv helikopter, og reservedele i alle afskygninger. Og alle blev vi modtaget med stor gæstfrihed. Stor tak til dem. Så gik turen gennem vidunderlige Kolding til Vissenbjerg Storkro, hvor indkvartering og spisning fandt sted.

Søndag på fuglezoo i Nårup hvor papegøjer, ugler og strudse og mange andre fugle blev studeret i bure fordelt på 5 tdr. land. Selvfølgelig blev der i deres cafeteria spist en ret, som før gryden havde båret fjer, og det var

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

således afslutningen og farvel til vore tyske venner.

4’ juni fik beboerne på plejehjemmet i Vissenbjerg smilet frem, da vi i vore gamle køretøjer i højt solskin parkerede foran deres fordør. Vi fik en rundvisning i deres nye fløj, som fremstår i tiltalende rammer for dem af os som ikke længere kan klare hverdagen selv.

I det skønne landskab på små veje fandt vi Frøbjerg Bavnehøj, hvor madpakken blev konsumeret, inden vi havnede på idrætspladsen i Husby, hvor kaffen og lækre kager afsluttede en god tur.

I april fik vi besøg af Søren Højmark til vores klubaften. Da madpakken var fortæret og maven fået ro, fortalte han på en spændende måde og viste film om en ung amerikaner – Robert Edison Fulton – der på mc, en Douglas, i 1932 kørte jorden rundt. Facinerende og en utrolig oplevelse på en tid hvor veje, endsige vejskilte dårligt eksisterede. Vi nåede til Iran og Søren forstod at gøre det så levende, at vi glæder os til sidste halvdel af hans beskrivelse, som han lovede at afslutte til efteråret. Ref. Kaj1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTIVITETSOVERSIGT 2’ HALVÅR 2016

MANDAG D. 8’ AUG KL 1000

Tur til koldkrigsmuseet Langlandsfortet.

Vi mødes ved Hårby kirke kl 1000. Gruppebilletpris 80 kroner. Husk madpakke.

Tilmelding nødvendig til Jørgen Henriksen på mail eller tlf. 61261118. SENEST 25’ juli.

 

SØNDAG D. 4’ SEP KL 0800

Lions loppemarked på Lilleskov teglværk.

Er der nogen der har lyst til at være krejler og kan sælge rustne søm – så meld dig som hjælper til Flemming på tlf 23629400.

Klubben får til gengæld billig husleje på teglværket, og du får morgenkaffe og en pølse.

 

LØRDAG D. 17’ SEP KL 1000

Vi mødes hos Thomas Mortensens værksted i Grønnemose, hvorfra efterårsturen ud i det blå starter. Hvor madpakken skal spises er Inger og Eriks hemmelighed.

 

TORSDAG D. 13’ OKT. KL 1800

Klubaften på teglværket, hvor Søren fortæller om resten af turen jorden rundt på en Douglas 1932. Husk madpakke m. tilbehør.

 

ONSDAG D. 16’ NOV KL 1900

Juleafslutning med bingo, gløgg, æbleskiver og fine præmier. Medbring en pakke til ca 25 kroner og køb spilleplader til 5 kr.

Klubbens bidrag er en hovedgevinst i form af en gavekurv til ca 250 kroner.

 

FREDAG D. 20’ JAN 2017 KL 1800

Generalforsamling på Lilleskov.

Indkaldelse følger senere.