Efterårstur 2014

En tur i efterårets gyldne farver

Lørdag den 20 september mødtes vi ved Thomas Mortensens Autoværksted i Grønnemose.

Vi var nogle drenge , som jo lige måtte runde værkstedet . Der så vi et par Mascotter . Den ene som pick up og den anden ombygget til cabriolet . Der var også en spændende nyere TVR ( Engelsk sportsvogn ) og nogle ældre cykler en Long John og en bud cykel.

Efter vi alle havde hilst på hinanden kørte vi ad smalle strimler asfaldt mellem blide bakker læhegn og høstede marker mod Nordfyn i en let tågedis. Vi ankom til Nordfyn, hvor vi skulle besøge Gyldensten strand øst for Bogense . Efter vi havde spist vores medbragte frokost i det nyetablerede naturrum kunne man frit bevæge sig rundt på vandrestier omkring de genetablerede vådområder , som Aage . V . Jensens Naturfond har sikret for at genskabe et af Fyens rigeste naturområder.

 

Fra Losseplads til Tumleplads

 

Efter besøg i Naturreservatet gik turen ad småveje og gennem landsbyer mod Odense kanal , hvor vi kørte over Odins broen og langs kanalen til Stige Ø . Her drak vi kaffe og for dem der havde lyst gik vi ad anlagte stier rundt i området og op så vi havde udsigt over Sorthusene og Vigelsø .

 

Tak til Inger og Erik for en fint tilrettelagt og hyggelig dag